mandag 13. januar 2014

Brød med malt kokos!

Mal: 6ss kokos og 1,5 dl hirse/ havregryn.
Bland dette med:
2 dl quinua mel
2,5 dl teff
1 dl rismel
1 dl hirse/ havregryn 
1 dl linfrø og 1 dl solsikkekjerner 
1,5 ss fiberhusk
Salt
2 store ts bakepulver 
Bland så inn:
5 dl lunket vann, 1 ss honning, 2 ss rapsolje og 2 ss eddik.
Bland godt sammen. La stå på kjøkkenbenken til dagen etterpå. 
Sett en ildfast form, med lokk, inn i ovnen på 240 grader. Når ovnen er varm, tar du ut formen, legg litt mel i bunnen og hvelv deigen oppi. Skjær et snitt i toppen og sett inn med lokk i 30 min. Ta så av lokket, stek videre i 30 min uten lokk, evt ta folie på toppen så det ikke brenner seg! 
Brødet hviler på rist etterpå. 

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar