tirsdag 6. mai 2014

Brytebrød

4 dl hirse eller glutenfrie havregryn
1 dl teff
1 ts natron
2 ss knuste linfrø
2 ss knuste sesamfrø
4 ss solsikkekjerner
1 liten ss fiberhusk

-Bland dette godt, tilsett så:

2 dl eplejuice
1 ss eddik
1,5 dl vann
2 ss rapsolje

Bland alt godt sammen, la hvile i minst en time.
Rull ut med  deigen, den skal være ca dobbel så tykk som en vanlig pizzabunn.
Del opp passe stykker med en "pizzakutter" ol. Stekes på ca. 220 (200)grader i 20/25 min, se det litt ann.

2 kommentarer:

  1. Jeg har testet ut både brytebrød og "snop midt i uka"! Knallgodt begge deler:-)

    Merete

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra Merete ! Jeg testet de ut på de små, tok litt honning i, det falt i smak;)

      Slett