100 g kokesjokolade
- smeltes på svak varme
Rør sammen:
2 egg
3 ts vaniljesukker
100 g brunt sukker
3 ss lyst mel
gjerne litt hakket sjokolade
- bland alt sammen og stekes i store muffinsformer, halvfulle, på 200 grader i ca. 12 min. Da blir de litt flytende inni(nydelig), ellers tar du å steker de litt til ca. i 15 min til sammen.
Disse er mektige, men fantastiske, og særlig med litt varmebjørnebær til og is eller krem👌🏻
3 ss lyst mel
gjerne litt hakket sjokolade
- bland alt sammen og stekes i store muffinsformer, halvfulle, på 200 grader i ca. 12 min. Da blir de litt flytende inni(nydelig), ellers tar du å steker de litt til ca. i 15 min til sammen.
Disse er mektige, men fantastiske, og særlig med litt varmebjørnebær til og is eller krem👌🏻
Oppskrift på foccacia:
SvarSlett3 dl lunket vann
6,5 dl Toro glutenfri lys melblanding
0.5 pose tørrgjær
1 ts sukker
2 ss olivenolje
0.5 dl olivenolje
grovt havsalt
Rosmarin, pizza krydder ol
Varm væsken til 37 grader
Bland alt det tørre og ha i væsken
Bland alt godt i kjøkkenmaskin
La deigen heve under plast i 30 min
Klapp deigen utover en langpanne
Hev i 30 min
Lag fingerhull i deigen og hell over olivenolje, dryss på salt og evt krydder
Stekes ved 220 grader i 20-30 min