søndag 27. oktober 2013

Herlige "voksenmuffins"


100 g smør
100 g kokesjokolade
 
- smeltes på svak varme 
 
Rør sammen:
2 egg
3 ts vaniljesukker
100 g brunt sukker
3 ss lyst mel 
gjerne litt hakket sjokolade
 
- bland alt sammen og stekes i store muffinsformer, halvfulle, på 200 grader i ca. 12 min. Da blir de litt flytende inni(nydelig), ellers tar du å steker de litt til ca. i 15 min til sammen.
 Disse er mektige, men fantastiske, og særlig med litt varmebjørnebær til og is eller krem👌🏻

1 kommentar:

  1. Oppskrift på foccacia:

    3 dl lunket vann
    6,5 dl Toro glutenfri lys melblanding
    0.5 pose tørrgjær
    1 ts sukker
    2 ss olivenolje

    0.5 dl olivenolje
    grovt havsalt
    Rosmarin, pizza krydder ol

    Varm væsken til 37 grader
    Bland alt det tørre og ha i væsken
    Bland alt godt i kjøkkenmaskin
    La deigen heve under plast i 30 min
    Klapp deigen utover en langpanne
    Hev i 30 min
    Lag fingerhull i deigen og hell over olivenolje, dryss på salt og evt krydder
    Stekes ved 220 grader i 20-30 min

    SvarSlett