søndag 27. oktober 2013

Søndags rundstykker


1 dl. hirse/glutenfrie havregryn
1 dl. quinuamel
1 dl. teff mel
0,5 dl kikerte mel
3 dl. shar mix B
2 ss sesamfrø(lurt å knuse, da utnytter du kalsiumet bedre)
2 ss solsikkefrø
1 ss fiberhus
2 ts bakepulver
kardemomme og salt
1 ss eplesider eddik
2 ss rapsolje
Litt honning eller agavesirup om du ønsker de litt søte
ca 3,5 dl vann

- Blandes godt, deigen skal være klissete. La den hvile i ca. 30 min. Ta mel oppå deigen, og bruk det når du former rundstykkene så de ikke blir så klossete. 
Lag rundstykker med en spiseskje, form de runde ved at du bruker en ts. med litt olje på, og former de direkte på brettet.
Blir ca. ett brett. Settes inn i kald ovn 200 grader i ca 30 min... se det litt ann. Om de er harde under, er de ferdige.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar