lørdag 31. januar 2015

Grovbrød

120 g quinuamel 
  30 g mandel mel 
100 g shaer mix b
100 g teff
100 g jytte orginal 
3 ss knuste gresskarkjerner 
0,5 dl knuste linfrø 
1dl knuste sesamfrø 
1/4 ts tørrgjær
11/2 ts salt 
7 1/2 dl kaldt vann

Bland alt det tørre. Tilsett så resten og tør godt! 
La heve i 18-20 timer på kjøkkenbenken med plast over. 

Rør litt i deigen og hell den over i smurt form eller form med bakepapir i. Ta plast over og la heve i ca 2 timer til. 

Sett inn i kald ovn og stekes på 250 grader i ca 30 min, senk så temp til 240 grader i ca 15 min til. 
Settes på rist når det er ferdig og la hvile der i 30 min/ 1 time. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar