2 dl shær mix b
1,5 dl quinuamel
2 dl hirse ( glutenfri havregryn )
3 ss linfrø
2 ss sesamfrø
1 ts salt
1 ss fiberhusk
- bland det tørre
1 ts natron
2 ss eddik
4 dl vann
- dette blandes godt, så hell det over i det tørre og bland inn 2 raspende gulrøtter og 2 ss rapsolje.
La stå og hvile over natten, eller et par timer på benken.
Sett en ildfast form med lokk i ovnen på 250 grader. La den stå til ovnen er varm. Ta denne ut, hell litt mel i bunnen og hell deigen oppi.
Lurt å ta et snitt på toppen av brødet, hever bedre da. Sett ovnen på 240 grader, stekes nederst i ovnen i ca 40 min. Ta så lokket av og stek videre i 15 min på ca 230 grader.
Settes på rist når det er ferdig, ikke skjær i brødet før ca en time etter st du har tatt det ut...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar