søndag 12. mars 2017

Kladdekake

Glasur:
Ha 2 dl kremfløte( laktosefri eller soya), 1 dl sukker og 1 dl lys sirup i en kjele. Varm opp, smelt 100 g kokesjokolade oppi. Rør til alt smelter. La alt småkoke til det tykner mens du rører. Ca 15 min svak varme. Til slutt tilsett 100 g smør. 
Avkjøl

Kake:
Smelt 100 g smør. Avkjøl.
Pisk 2 egg og 2,5 dl sukker til eggedosis.
Rør forsiktig inn: 2 ts vaniljesukker, 4 ss kakao og 2 dl mel(gjerne 1 dl mandelmel og 1 dl lyst)
Bland inn avkjølt smør

Stekes på 175 grader i ca 25 min

Avkjøl kaken og smør over glasur. Avkjøl i kjøleskap ei stund. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar