80 g teff
100 g shærmix b
20 g hirse eller havregryn
20 g mandel mel
Mandel mel alternativ:
100 g shærmix b
120 g mandelmel
40 g hirse eller havregryn
Alternativ uten mel:
Mal: 60 g havregryn, 40 g solsikkekjerner, 40 g sesamfrø og 40 gram linfrø.
Bland dette med 120 g mandelmel
Bland så inn i lys eller mørk blanding eller i blanding uten mel:
60 g frø av det du ønsker( solsikke, chiafrø, sesamfrø ol..)
1 ts bakepulver
3 ss fiberhusk
Salt
Litt sirup om du ønsker
4,5 dl lunket vann
La " heve" i et kvarter eller sett deigen på kvelden og stek de til frokost !
Deigen er " kompakt" , formes med vann på hendene eller en spiseskje.
Stekes i 35/40 min på 200 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar